Už se nadechuji a chci automaticky odpovědět něco ve smyslu: "Nevím, ještě jsem o tom nic nečetla." Ale v tom mnou od hlavy přes celé tělo projede něco, řekněme tomu třeba vlna vědění, je doprovázena silnou husí kůží a já vím. Vím, jaký bude rok 2022.

Během tohoto měsíce mám docela dost dnů volno. Naplánovala jsem si to tak, abych měla čas na psaní článků, nahrávání meditací, hlubší studium nových technik... Ha, ha. No, to by klaplo možná před pár lety. Máš to v plánu, tak to dělej! Ale teď? Prostě to nejde.

Mezi Eviny přátele patří jedni manželé. Muž jménem Muž a žena jménem Žena. Jelikož bydlí na malém městě potkávají se, i když Eva zrovna nechce, i když se na tom předem nedohodnou. Evu začíná Žena štvát a provokovat čím dál víc, ale jakoby naschvál se stále potkávají a je s ní stále konfrontována.

Po 7 dnech pauzy od terapií, jsem se už tak těšila. Čas strávený s rodinou byl úžasný. Ale nebylo to, jako jiné roky, že odpočítávám dny do dovolené, padám už únavou a těším se, až vypnu telefon, vypadnu z každodenní rutiny a po vytoužené dovolené se vracím do práce se staženým žaludkem. Užila jsem si čas s rodinou, ale ráda...

Ze všech stran se stále valí fotky a informace o tom, jak kdo pomáhá Jižní Moravě. Ještě jsi nepomohl a máš výčitky? Neměj. Každý máme svoje místo jinde. Někdo pomáhá fyzicky na místě, někdo pomáhá s organizací, transportem hmotné pomoci, někdo přispěl finančně, ... Někteří to potřebují zveřejňovat na sociálních sítích, jiní pomáhají v tichosti a s...

Tento příběh sice nemá dobrý konec (ten třeba ještě přijde), ale může pomoci mnohým v podobné situaci začít konečně naslouchat volání své duše, které k nám doléhá skrze problémy ve fyzickém těle.

Už nějakou dobu si říkám, že by stálo za to, začít sepisovat příběhy, kterých jsem každodenně svědkem. Příběhy z mé praxe - Příběhy z poradny (nebo by se vám líbil jiný název?). A dnes jsem se rozhodla se k tomu zavázat, slíbit vám to 😉
Příběhy budou reálné, nezkreslené, nepřibarvené. Jako jméno pro ženy budu používat Eva, pro muže...

Asi před 3/4 rokem jsem se přihlásila do roční školy pro ženy - podrobnosti se dozvíte, až bude čas 😉 Důvodem byly hlavně aktivní meditace, které jsem se toužila naučit na lektorské úrovni. Odrazovalo mě právě to, že tato škola je pouze pro ženy, ale touha po meditacích byla silnější.
No ale nic se neděje jenom tak, že 😉...